logo

Tjänster

Hemsidor

När det gäller design och utveckling för webben håller jag mest på med ASP, MySQL och java-script, formger sidorna i Photoshop och bygger upp dem med Dreamweaver och CSS. Behöver du en blogg eller ett enkelt system att uppdatera dina sidor själv så finns det bra och prisvärda lösningar som jag kan hjälpa dig med.

Inget projekt är för litet eller för stort. Behöver du hjälp med något? Har du funderingar på att skaffa en hemsida? eller vill du bara piffa upp din nuvarande?

Trycksaker

Behöver du visa upp dig och ditt företag?

Jag formger trycksaksoriginal, dvs broschyrer, foldrar, visitkort, affischer och lite annat, och kan även hjälpa dig med att hitta och ta kontakt med lämpligt tryckeri.

Logotyper

Behöver du en ny logga? eller du kanske vill behålla din gamla men fräscha upp den lite, göra den lite mer anpassad till idag?
Logotypen leveras i vektorformat så att du kan skala upp din logga till vilken storlek som helst.

Fotografering

Jag är en glad hobbyfotograf som då och då blir tillfrågad att använda kameran till något projekt. Besök gärna galleriet, där kan du kanske bilda dig en uppfattning huruvida jag skulle kunna passa för att hjälpa dig med något fotoprojekt.